Livvin ble lansert i 2016 med mål om å gjøre boligmarkedet litt bedre. Livvin gjør det mulig for boligeiere å nå ut til de som leter i sitt nabolag i månedene før de selv skal selge. På den måten når boligeiere flere potensielle kjøpere og boligkjøpere kan ta kjøps-beslutninger på et bedre grunnlag enn tidligere.

Karsten Refsdal er daglig leder for Livvin. Nettstedet har han utviklet sammen med  Alexander Sundli-Hardig, Jon Helge Stensrud, Oskar Kvamme, Siv Mundal, Cecilie Nonås og Ingrid Meyer Sunde, som alle jobber eller har jobbet i Keyteq. 

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å forhåndsannonsere boligen på Livvin?

Det er gratis å annonsere boligen din på Livvin.

Er det mye arbeid å forhåndsannonsere boligen på Livvin?

Det er enkelt å annonsere boligen din på Livvin. Det tar under 1 minutt å legge til den viktigste informasjonen og publisere boligen slik at de som er på jakt i ditt nabolag blir oppmerksom på den.

Må jeg ha bilder for å forhåndsannonsere boligen på Livvin?

Du må ikke ha bilder for å annonsere boligen din på Livvin. Boliger uten bilder får også følgere og blir kontaktet av potensielle kjøpere.

Må jeg oppgi pris på boligen for å forhåndsannonsere den på Livvin?

Du må ikke oppgi pris for å annonsere boligen din på Livvin. 

Er Livvin en konkurrent til Finn?

Livvin er ikke en konkurrent til Finn. Livvin er en gratis tjeneste man bruker før man skal selge. Livvin sørger enkelt og greit for at flest mulig vet at du snart skal selge.

Er Livvin en "selg selv" tjeneste?

Livvin er ikke en «selg selv»-tjeneste. Dialogen mellom boligeiere og potensielle boligkjøpere starter ofte gjennom Livvin. Om man bestemmer seg for å selge, anbefaler vi imidlertid at man søker hjelp hos enten advokat eller eiendomsmegler. Du kan lese mer om å selge selv her

Blir navnet mitt synlig om jeg forhåndsannonserer boligen min?

Navnet ditt blir ikke synlig på boligen, med mindre du velger dette selv. Om du sender en direktemelding til en annen bruker, vil imidlertid navnet ditt bli synlig for personen du sender melding til.

Fant du svaret?